Rólunk

Magyar tulajdonú vállalkozásként cégünk 2010 óta tevékenykedik. Folyamatosan növekvő vevőkörrel rendelkezünk, partnereink között megtalálhatóak mind a gyártó, mind a szolgáltató cégek. Ezen belül is ki kell emelnünk a termelő vállalatok, a vendéglátás területén működő és a létesítmény üzemeltető vállalkozások ellátását, ill. az orvosi rendelők kiszolgálását.

A Fortem Pack cégellátási  megoldásokat és termékeket kínál az egyedi feladatokhoz, megbízhatóan és versenyképes áron. Partnereinkkel együttműködve folyamatosan bővítjük forgalmazott termékeink választékát. Raktárkapacitásunk lehetővé teszi a vevői igények szerinti készletezést és kiszállítást.

“Partnerek teljeskörű ellátásában Fortem” – egy egyszerű mottó, mely tükrözi cégünk küldetését és azt a filozófiát, miszerint bonyolult problémáknak egyszerű megoldást kell találni.

A Fortem Pack Kft. az Ön ideális partnere, amennyiben Ön:

  • szívesen beszerezne mindent egy helyről                                                                                                                                         
  • időt takarítana meg
  • megbízható, jó ár-érték arányú szolgáltatót keres
  • rugalmas és gyors szolgáltatásra van szüksége.

Tevékenységünk

A Fortem Pack cégellátási  megoldásokat és termékeket kínál az egyedi igényekhez, megbízhatóan és versenyképes áron. Partnereinkkel együttműködve folyamatosan bővítjük forgalmazott termékeink választékát.

A Fortem Pack Kft. mind nagyvállalati mind KKV szektor igényeit szolgálja ki, segítjük partnereinket a  piaci versenyképességük megtartásában, fejlesztésében.

Szolgáltatásaink és termékeink a legtöbb  ipari, egészségügyi, vendéglátóipari szektorban alkalmazhatóak. Tapasztalataink többek közt kiterjednek az elektronikai, az orvosi eszköz gyártói, a fémipari, az autó- és alkatrészipari területekre, a műanyagfeldolgozásra és az élelmiszeripar számos területére.

Kérjük, hívjon bizalommal, és kérje személyes bemutatkozónkat, egyedi ajánlatunkat!

Szívélyes üdvözlettel

Móróné Sándor Barbara
ügyvezető igazgató